Werk aan de Muur @whisperingbold

Ik hou van kunst. Kunst is heel persoonlijk. Soms zie ik iets op de markt voor een paar euro wat ik prachtig vindt, en vervolgens zie ik iets geweldigs van 10,000. Ik ben geen expert. Ik heb geen flauw idee waarom sommige stukken miljoenen kosten en andere niet. Ik kijk naar wat ik mooi vind. En als het dan een beetje meezit is het ook nog eens betaalbaar. Een ding staat vast, ik hou van unieke stukken. Kunst wat niet alledaags is, en wat je niet overal ziet. Je zal bij mij niet snel iets aan de muur zien wat super trendy en overal te vinden is, al kan dat ook heel mooi zijn. Ik hou van uniek, van een verhaal.


Soms krijg je de kans mooie kunst aan de muur te hangen, en zo ging ik de samenwerking aan met Werk aan de Muur. En nog steeds geniet ik elke dag van mijn bijzonder stuk ANYWAY THE WIND BLOWS van DB Waterman. En terwijl ik dit aan het typen ben kijk ik naar het bijzondere vliesbehang van historisch pleisterwerk.Wat nu zo leuk is, Werk aan de Muur heeft een mooie binnenkijker van mijn huis gemaakt! En daar kan je alle werken vinden die bij mij hangen en ook nog wat andere favorieten van mij. Ben je benieuwd? Klik dan hier.

49 keer bekeken