top of page
  • Marieke

Vintage Berber Rugs by Kenza & Co

Een van mijn favouriete kleden shops is Kenza and Co van Spaanse eigenaresse Begoña. Zij verkoopt authentieke Marokkaanse vintage berber kleden die ze vindt bij de makers zelf. Ze heeft net een kinderserie toegevoegd, waarvan er eentje in mijn dochter’s kamer ligt. Hoe leuk dan! En ze verzendt ze nog gratis ook! Klik hier om ze te bekijken.Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by!

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Ik schrijf ook blogs over stylingtips, make-overs, interieur design, lekker eten en instagram-inzichten.

Let the posts come to you.

Ik hou je op de hoogte!

  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook
  • LinkedIn
  • TikTok
homestyleclub-stijlcioon-logo_edited_edi
bottom of page