Up & Forward, een struisvogel print gemaakt met passie en aandacht

Origineel, handgemaakt, authentiek en eigentijds.

🇳🇱 Ik leerde Andrea van Atelier Andrea kennen tijdens een markt van mede interieur junkies. Ik had haar werk al eerder op Instagram gezien en vond ze een op een al blikvangers. Kunst met een knipoog. Daar houd ik van. Ik was erg onder de indruk van al haar werken die ik toen 'live' mocht aanschouwen en bovendien is Andrea zelf zo'n leuk mens! Ik was er dus ook meteen voor te porren toen ze me voorstelde een van haar prints in mijn huis op te hangen.


Up and forward

Ik koos voor deze struisvogel, getiteld "Up and Forward' omdat die voor mij meteen van de website pagina afsprong. Up and forward, heerlijk motto toch? Ik hou er van. Deze parmantige struisvogel heeft bij mij een plekje in de keuken gekregen en tovert een glimlach op mijn gezicht elke keer als ik er langs loop!


Ga eens snuffelen bij Atelier Andrea - de keuze is reuze. Kunst waar je blij van wordt.
61 keer bekeken