PTMD Home decor

(Dutch translation below / Nederlandse vertaling hieronder)


Dutch Design


🇦🇺 Dutch home decor company PTMD is probably one of my favourites. I didn't realise how many items of their brand I already owned before we started partnering up! My living and dining room chandeliers for example. Their showroom in Aalsmeer is simply out of this world, I couldn't believe my eyes when I got a chance to visit. As brand ambassador I've had the opportunity to showcase a fair few items in my home and I simply love them all. Originally a pots and baskets producer (hence the name), nowadays their collection consists of so much more. I particularly love their cabinets, mirrors, pots... actually who am I kidding. I love it all. Below a selection of the PTMD items in my home. Do you want to know where to shop them? Then click here.


🇳🇱 Het Nederlandse interieurbedrijf PTMD is waarschijnlijk een van mijn favorieten. Ik realiseerde me niet hoeveel items van hun merk ik al spontaan bezat voordat we samen gingen werken! Mijn woon- en eetkamer kroonluchters bijvoorbeeld. Hun showroom in Aalsmeer is echt een plaatje, ik kon mijn ogen niet geloven toen ik de kans kreeg om er op bezoek te gaan. Als brand ambassadrice heb ik de kans gehad om een ​​aantal items in mijn huis te showcasen en ik ben echt overal weg van. Oorspronkelijk een producent van potten en manden (vandaar de naam), bestaat hun collectie tegenwoordig uit zoveel meer. Ik hou vooral van hun kasten, spiegels, potten ... eigenlijk gewoon van alles. Hieronder een selectie van de PTMD items bij mij thuis. Wil je weten waar je ze kunt kopen? Klik dan hier.51 keer bekeken