PTMD Home decor


Dutch Design


Het Nederlandse interieurbedrijf PTMD is waarschijnlijk een van mijn favorieten. Ik realiseerde me niet hoeveel items van hun merk ik al spontaan bezat voordat we samen gingen werken! Mijn woon- en eetkamer kroonluchters bijvoorbeeld. Hun showroom in Aalsmeer is echt een plaatje, ik kon mijn ogen niet geloven toen ik de kans kreeg om er op bezoek te gaan. Als brand ambassadrice heb ik de kans gehad om een ​​aantal items in mijn huis te showcasen en ik ben echt overal weg van. Oorspronkelijk een producent van potten en manden (vandaar de naam), bestaat hun collectie tegenwoordig uit zoveel meer. Ik hou vooral van hun kasten, spiegels, potten ... eigenlijk gewoon van alles. Hieronder een selectie van de PTMD items bij mij thuis. Wil je weten waar je ze kunt kopen? Klik dan hier.21 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven