• Marieke

Muur cirkels van Fabryk Design


Hoe kan je je interieur in een oogwenk bijwerken? Nou, met een muursticker! Ik heb deze Fabryk Design-muurcirkel in mijn slaapkamer uitgeprobeerd. Ik kan eerlijk zeggen dat het een appeltje eitje was om te plakken (en opnieuw aan te brengen wanneer je het verprutst, zoals ik deed ... helemaal schuin ... maar goed .... moving right along ...). Kwaliteit is fantastisch, zoveel om uit te kiezen en ze zijn er in een aantal maten. Te makkelijk eigenlijk. Het duurt maar 5 minuten om een beetje oomph aan je kamer toe te voegen. Ik heb voor sticker bos gekozen, maar jij moet er natuurlijk gewoon eentje kiezen die bij jouw stijl past. Bekijk hier het hele assortiment!Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by!

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Ik schrijf ook blogs over stylingtips, make-overs, interieur design en instagram-inzichten.

Let the posts come to you.

  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook
  • LinkedIn

Ik hou je op de hoogte!