Mijn toiletje pimpen!

Ik heb het weer gedaan hoor! Een make-over met stickers. En ik vind het dus helemaal top. Neem een ​​saai toiletje, geef het een likje verf en bedek de gewone tegel met funky Portugese tegelstickers. Zo eenvoudig is het. Nu a) waarom heb je een nog saai toilet en b) waarom heb ik dit niet eerder gedaan?

De vorige situatie was echt niet zo vreselijk (zie foto). Mind you, ik had de afschuwelijk geel / bruine tegels en de muren al geschilderd, in lijn met de vorige slaapkamerlook. Maar toen ik mijn slaapkamer transformeerde in een oase van aardetinten (lees hier meer), besloot ik dat het tijd was om ook het toilet aan te pakken.


Dus eerst schilderen, dan plakken. En voila! Moonwallstickers stuurde me een paar sampletjes om uit te proberen, omdat ik keuze stress had. Maar ik heb uiteindelijk gekozen voor deze schattige Portugese tegels om een ​​beetje contrast toe te voegen. En ik denk dat het geweldig is gelukt!