#mariekedurft... te vragen aan @industrieelchique

#mariekedurft

Influencers in de interieur wereld worden veel gevraagd voor interviews en binnenkijkers. Hartstikke leuk natuurlijk, maar de ene binnenkijker is vaak niet veel anders dan de andere. De vragen zijn vaak hetzelfde. Zelfs zo, dat ik een template-tje heb liggen waarvan ik zo de antwoorden kan copy pasten. Want elke binnenkijker vraagt je wel je interieur stijl te beschrijven, je favo item in huis, waar je het liefste shopt en je interieur tips voor anderen bijvoorbeeld. En stiekem weet je dat allemaal al, want je volgt ze vaak al op de voet! En weet je nou echt iets nieuws over die persoon? Eigenlijk niet toch?

Daar gaan we verandering in brengen! In de rubriek #mariekedurft ga ik influencers tien vragen stellen waarvan je nog niet wist dat het antwoord simpelweg MOEST weten. Ongewone vragen, gekke vragen, directe vragen, zo gek als ik ze kan verzinnen. Leuk? Lees dan lekker mee!

Een de eerste interieur accounts die ik volgde op Instagram was die van Michèle (@industrieelchique). Een stijltje die me enorm aanspreekt en dan is ze ook nog eens een moeder van vier kinderen die het op de een of andere manier toch voor elkaar krijgt om continue tof bezig te zijn met haar huis zonder de kids te laten verhongeren. Hulde! Wat zou zij van mijn gekke vragen maken?