Hallway facelift met stickers!

Stickers die lang meegaan

Het is geen geheim dat ik mijn originele gangtegels haat (rood, echt meh). Het is ook geen geheim dat ik er stickers op geplakt heb (zie hier). En tot mijn grote verbazing zitten deze Moonwallstickers gewoon nog hartstikke goed! Ik had ze 18 maanden, continu op gelopen, meubels die in en uit verhuisden (iets met veranderdrang, risico van het vak), schoon gemaakt / gedweild zoals normaal (MET schoonmaakproducten), 2 kinderen, een echtgenoot en een puppy. Dus je zou denken dat deze stickers er niet meer uit zouden zien. Eerlijk gezegd valt dat dus 100% mee! Ja, lichte gebruikssporen (als je van dichtbij kijkt) maar ze hadden gemakkelijk nog wat langer kunnen blijven zitten.


Ik had zin in een verandering

Ik hou echter wel van verandering. Misschien lente kriebels of zo. Ik moet toegeven dat ik heb gekeken naar het opnieuw betegelen van de gang, met tegels die voor altijd zouden blijven liggen. Maar na overleg met een klusjesman kwamen we tot de conclusie dat er veel werk voor nodig was, de hele gangvloer moest worden verwijderd en opnieuw geëgaliseerd moest worden, en mijn huis zou dan minstens een week een stoffige bouwplaats zijn. En al dit werk was natuurlijk ook niet bepaald gratis.