• Marieke

Geometrische muurkunst van Fabryk Design


Ik hou wel van iets aparts en eigenzinnigs aan mijn muur. Dus toen ik de houten geometrische vormen van Fabryk Design ontdekte, was ik meteen enthousiast! Hubby ook. En dat is nogal wat. Normaal rolt hij met zijn ogen als ik weer iets in ons interieur aan het veranderen ben, maar hij was deze keer meteen fan van de houten muurkunst van Fabryk Design. Hij koos de Schotse Hooglander voor ons omdat we dicht bij de duinen en het nationale park wonen waar ze voorkomen. Hij botst vaak tegen ze aan als hij gaat hardlopen, dus hij vond het heel toepasselijk voor onze keuken. En ik ben er ook dol op! Ik koos voor een roze afwerking, maar de achterkant blijft altijd zwart. Dus af en toe draai ik hem om, voor de verandering.


Er zijn veel verschillende vormen in verschillende maten. Vind hier jouw perfecte match!
Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by!

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Ik schrijf ook blogs over stylingtips, make-overs, interieur design en instagram-inzichten.

Let the posts come to you.

  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook
  • LinkedIn

Ik hou je op de hoogte!