• Marieke

Eigen Huis & Tuin - Binnenkijken bij Marieke @whisperingbold


Gezien op tv!

🇳🇱 Zo leuk! 18 April 2020 was de binnenkijker van mijn huis in de uitzending van Eigen Huis & Tuin! Op de valreep eigenlijk. Want deze uitzending was opgenomen op de vrijdag vòòr de 'intelligente' corona lockdown en ik mocht presentatrice Evelyn, de cameraman en de producer dus nog welkom heten. Sindsdien is ook aangekondigd dat het programma helaas, in het huidige jasje, er mee op gaat houden. Zo jammer! Ik voel me dus vereerd dat ik nog een keer mocht verschijnen in dit programma dat al zo lang mee gaat als ik me kan herinneren (showing my age!!).


Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by!

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Ik schrijf ook blogs over stylingtips, make-overs, interieur design en instagram-inzichten.

Let the posts come to you.

  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook
  • LinkedIn

Ik hou je op de hoogte!