Een nieuwe look voor de eetkamer


Weg ermee! Even rust.

Heb jij dat ook? Helemaal enthousiast voor Kerstmis, een huis vol kerstballen en bling, maar dan zijn de feestdagen voorbij en ben je er helemaal klaar mee? Kom tweede kerstdag en mijn handen jeuken om alle zooi weg te halen. En dat deed ik dus ook.


Ik had zin in een nieuwe look voor de eetkamer. De kerstboom aan de muur zag er geweldig uit, het was de eerste keer dat er een echt donker wandkleed in mijn eetkamer hing en ik vond het super. Dus ik was blij toen Urban Cotton Amsterdam mij deze beauty stuurde ter vervanging! De foto voor Hanging Baskets is gemaakt in een van de vele oude, verlaten kolenmijnen in Duitsland, in een hal met misschien wel 1000 manden. Deze manden werden gebruikt als een soort kluisjes. De mijnwerkers hingen er hun kleren aan, waarna ze met ijzeren kettingen werden opgehesen. Aan het eind van de dag was ook direct te zien of iedereen weer veilig boven de grond was. Hoe cool is dat?


Ik besloot ook dat het tijd was om mijn eigen mand terug te brengen. Deze hanglamp van