top of page
  • Marieke

DIY - Tile Stickers met Moonwallstickers
Ondanks dat ik zo van historische elementen hou, kon ik maar niet wennen aan de 150 jaar oude rode tegeltjes. Maar om ze er nou uit te slopen was ook zo wat. Dus toen ik van MOONWALLSTICKER hun vloerstickers mocht uitproberen was ik daar natuurlijk meteen voor de vinden! Een beetje sceptisch was ik wel. Maar na een paar weken stampen, glijden, stofzuigen, dweilen en you name it over de sampletjes op de drukste plek van de gang, en ze zaten nog steeds goed, was ik om. En ging ik aan de plak. Alle 300 tegeltjes. And I love it!! De gang is een stuk lichter en lijkt veel groter!


Click hier voor de collectie.Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by!

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Ik schrijf ook blogs over stylingtips, make-overs, interieur design, lekker eten en instagram-inzichten.

Let the posts come to you.

Ik hou je op de hoogte!

  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook
  • LinkedIn
  • TikTok
homestyleclub-stijlcioon-logo_edited_edi
bottom of page