• Marieke

Dining with Must Living


Klassiek met een industriële touch

Onze eetkamer is behoorlijk grand met een hoge decoratieve plafond van 140 jaar oud. Best verbazingwekkend als je bedenkt wat die muren en plafonds allemaal wel niet gezien en gehoord moeten hebben. Het plafond ornament is ovaal waardoor ik meteen een ovale eettafel wilde. Dat werkt gewoon. Het is een klassieke kamer, maar ik hou van de combinatie van vintage en industrieel. Dus ik heb hiervoor de Egg eettafel van Must Living gekozen. Perfecte robuustheid maar met retro poten. Ik hou ervan. Er passen gemakkelijk 8 mensen aan, de juiste maat voor entertaining.


Zit zo lekker!

Je wilt de hele avond lekker kunnen zitten. En laat me je vertellen, en ik overdrijf echt niet, je komt nooit van deze stoelen af! Ze heten Cloud (for a reason), ook van MUST LIVING, en zijn de meest comfortabele eettafelstoelen waar ik ooit op heb gezeten, geen woord van gelogen. Ga ze gewoon zelf proberen. Je zult me ​​later bedanken!
Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by!

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Ik schrijf ook blogs over stylingtips, make-overs, interieur design en instagram-inzichten.

Let the posts come to you.

  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook
  • LinkedIn
homestyleclub-stijlcioon-logo_edited_edi

Ik hou je op de hoogte!