Dining with Must Living

(Dutch translation below / Nederlandse vertaling hieronder)


Foodie

🇦🇺 What can I say; I love to eat. Probably one of the greatest joys in life for me is to relax with a glass of wine and some great produce. It's when I discuss the finer things in life with my husband, I let go of work stresses and truly chill. While we use out kitchen island a lot, and often have quick meals there, I truly love having a dining room and make an event out of dinners. Be it by ourselves or with guests.


Classic but with an industrial touch

Our dining room is pretty grand with high ornamental ceilings. They're 140 years old. Pretty amazing when you think of what those walls and ceilings must have seen and heard. The ornament is oval which instantly made me want an oval dining table. It simply works there. It's a classic room, but I like the combination of vintage and industrial. So I choose this the egg table of Must Living. Perfect robustness but with retro legs. I love it. It easily fits 8 people, which was the minimum for me. The right size for entertaining.


So comfy!

You want to be able to sit all night. And let me tell you, and I am not exaggerating one bit, you do not want to leave these chairs! They're called cloud (for a reason!), also MUST LIVING, and are the comfiest dining table chairs I ever sat on, by a mile. Just go and try for yourself. You'll thank me later!Foodie

🇳🇱 Wat kan ik zeggen; Ik hou van eten. Waarschijnlijk een van de grootste geneugten van het leven voor mij is om te ontspannen met een glas wijn en geweldige verse producten. Dat is wanneer ik de fijnere dingen in het leven met mijn man bespreek, ik werkstress loslaat en echt chill. Hoewel we het keukeneiland veel gebruiken en er vaak aan zitten voor een snelle maaltijd, vind ik het echt heerlijk om een ​​eetkamer te hebben en een evenement te maken van etentjes. Of het nu alleen is of met gasten.


Klassiek met een industriële touch

Onze eetkamer is behoorlijk grand met een hoge decoratieve plafond van 140 jaar oud. Best verbazingwekkend als je bedenkt wat die muren en plafonds allemaal wel niet gezien en gehoord moeten hebben. Het plafond ornament is ovaal waardoor ik meteen een ovale eettafel wilde. Dat werkt gewoon. Het is een klassieke kamer, maar ik hou van de combinatie van vintage en industrieel. Dus ik heb hiervoor de Egg eettafel van Must Living gekozen. Perfecte robuustheid maar met retro poten. Ik hou ervan. Er passen gemakkelijk 8 mensen aan, de juiste maat voor entertaining.


Zit zo lekker!

Je wilt de hele avond lekker kunnen zitten. En laat me je vertellen, en ik overdrijf echt niet, je komt nooit van deze stoelen af! Ze heten Cloud (for a reason), ook van MUST LIVING, en zijn de meest comfortabele eettafelstoelen waar ik ooit op heb gezeten, geen woord van gelogen. Ga ze gewoon zelf proberen. Je zult me ​​later bedanken!
216 keer bekeken