• Marieke

DE blauwe bankDirect herkenbaar

Als je me volgt op instagram, herken je ongetwijfeld mijn feed aan de foto's van mijn blauwe bank voor onze bakstenen muur. Het is ook veruit mijn favoriete plek in huis. Het is licht en luchtig, de zon schijnt 's middags net als je zin hebt in een pauze en het is ook super comfortabel! Het is nogal een statement-bank en het kostte me een tijdje om hem te vinden. Ik was op zoek naar de perfecte bank voor die specifieke plek, in een opvallende kleur. Dat is niet zo moeilijk te vinden, er zijn genoeg mooie meubels. Maar je moet er toch lekker op kunnen zitten. Het vinden van een bank die prachtig EN comfortabel is was best een dingetje.


Marieke. Echt waar.

Ik stond op het punt om op te geven toen ik Homestock binnenliep, op slechts 300 meter van mijn huis. Ik zag deze bank en werd meteen verliefd. Ik ging erop zitten en dacht ik bij mezelf: 'Nou dit zit me toch even lekker! Misschien is dit hem wel!'. Ik boog me voorover om het prijskaartje met alle informatie erop te pakken en je gelooft nooit wat ik zag. Deze bank heet 'MARIEKE'. Het moet zo zijn geweest! Mijn naamgenoot! Done deal. Ik moest en zou hem hebben. Ik heb de kleur en de stof in de winkel gekozen, dus deze is niet beschikbaar op hun website (wat meer fluweel is). Die van mij is een 4-zits bank, stof categorie 2, stof tempo koningsblauw 47 + LTX.
Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by!

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Ik schrijf ook blogs over stylingtips, make-overs, interieur design en instagram-inzichten.

Let the posts come to you.

  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook
  • LinkedIn

Ik hou je op de hoogte!