Behind the Scenes - Eigen Huis & Tuin

Eek! What do I wear?

Do I go fancy schmancy? Laid back? Totally glam? Or just like myself, jeans and top? That was the big question the morning of the Eigen Huis & Tuin shoot. Not 'does my home look ok?' or 'have the kids tidied their rooms?' (they did). Nope, I was more worried about my outfit and wether or not I'd say something stupid. Anyway... it became the latter. Jeans and cowboy boots. Because in the end, that's me, in my own place.


Talking is a whole different matter however. Yes I grew up in Holland, Dutch is my mother tongue. But English is my first language nowadays. Did I say anything stupid? Luckily the host Evelyn is a) gorgeous and b) a chatterbox, so if all else fails just look and listen to her instead of me! And we obviously read the same memo that morning as she wore cowboy boots too. Twinning! We had a great day with producer Alessandra, the cameraman and Evelyn, the host. See below for some behind the scene pics!


So stay tuned! The broadcast is tentatively scheduled for Saturday 18 April!


Wat moet ik aan?

Ga ik voor chic? Casual? Helemaal glamour? Of gewoon zoals ik er normaal uit zie, jeans en topje? Dat was de grote vraag de ochtend van de Eigen Huis & Tuin shoot. Niet 'ziet mijn huis er goed uit?' of 'hebben de kinderen hun kamer opgeruimd?' (dat hadden ze gedaan). Nee, ik maakte me meer zorgen over mijn outfit en of ik iets stoms zou zeggen. Hoe dan ook ... het werd het laatste. Jeans en cowboylaarzen. Want uiteindelijk ben ik ik dan mezelf, in mijn eigen huis.


Praten is echter een heel andere zaak. Ja, ik ben opgegroeid in Nederland, Nederlands is mijn moedertaal. Echter is Engels tegenwoordig mijn eerste taal. Heb ik iets stoms gezegd? Gelukkig is presentatrice Evelyn a) prachtig en b) een kletskous, dus als al het andere faalt, kijk en luister dan naar haar in plaats van naar mij! En we lazen duidelijk dezelfde memo die ochtend want zij droeg ook cowboylaarzen. Twinning! We hebben een geweldige dag gehad met producer Alessandra, de cameraman en dus Evelyn. Kijk maar naar de foto's van achter de schermen!


Stay tuned! De uitzending staat voorlopig gepland op zaterdag 18 april!
53 keer bekeken