Art by Werk aan de Muur

🇦🇺 I love art. It instantly adds character to a room, particularly chosen with care. I love unique pieces, art you don't see every day. Art you can keep looking at and see new things every day. Conversation starters. I chose this piece ANYWAY THE WIND BLOWS by DB Waterman because it was calm and ominous at the same time. Different techniques, interesting view points and muted yet bold colours. I just loved it. It stopped me in my tracks and I had to have it. I had it printed on acoustic cloth, and the quality is sublime. And even if I wanted to, which I don't, I can simply swap it over for another piece of art within the same frame.

Shop this item here. Or check out the entire collection of Werk aan de Muur. With so many unique artworks surely you can find something that suits your space?

🇳🇱 Ik hou van kunst. Het voegt onmiddellijk karakter toe aan een kamer, vooral wanneer het met zorg gekozen is. Ik hou van unieke stukken, kunst die je niet elke dag ziet. Kunst waar je elke dag naar kunt blijven kijken en nieuwe dingen in kunt zien. Conversation starters. Ik koos dit stuk ANYWAY THE WIND BLOWS van DB Waterman omdat het tegelijkertijd kalm en onheilspellend was. Verschillende technieken, interessante gezichtspunten en gedempte maar gedurfde kleuren. Ik vond het gewoon geweldig. Het stopte me in mijn sporen en ik moest het hebben. Ik heb het op een akoestisch doek laten drukken en de kwaliteit is subliem. En zelfs als ik dat zou willen, wat niet zo is, kan ik het gewoon ruilen voor een ander kunstwerk voor in hetzelfde frame.

Koop dit artikel hier. Of bekijk de volledige collectie van Werk aan de Muur. Met zoveel unieke kunstwerken kan je vast iets vinden wat bij je past!68 keer bekeken