Één kastje twee keer!

Veranderdrang

Weet je, zo vaak hoor ik dat mensen dingen in hun huis willen veranderen. Omdat er iets niet helemaal werkt, of omdat ze een beetje klaar zijn met een bepaalde stijl, of gewoon omdat het kan. Want laten we eerlijk zijn, een verandering is net zo goed als een vakantie, toch? En vooral tijdens de coronapandemie. Nu we allemaal veel tijd thuis doorbrengen, kunnen de muren soms echt op je afkomen, toch?


Ik visualiseer en schuif!

Dus ik schuif. Veel. Ik krijg er elke keer weer een nieuwe ruimte door en ik word er blij van. Velen vragen me hoe ik het doe (ik doe het gewoon) en of mijn man er niet gek van wordt (jawel). Als je niet weet waar je moet beginnen, begin dan met visualiseren! Ik maak vaak foto's en plak ze dan over elkaar heen met de lay-out app. Zo makkelijk. En nog een bijkomend voordeel van lekker schuiven met spullen die je al hebt; het kost niets! Je roeit met de riemen die je hebt en verandert kosteloos de ruimte om je heen. Top als je het mij vraagt.


Een kastje, twee manieren

Ik zal je een voorbeeld geven. Ik heb onlangs deze